Zolang je leven op rolletjes loopt is er geen reden om je met deze problematiek bezig te houden. Dan is het een ver van mijn bed show.

In de moderne versie als levenscoach of ouderwets als geestelijk verzorger, ga ik samen met jou zoeken naar een andere richting in het leven. Niet zozeer om meteen antwoorden te vinden op je vragen. Dat is een moeilijk en ingrijpend proces.

Je kunt terecht om van je af te praten en het over van alles hebben. Ook waar je met vrienden niet over praat. Pas dan gaan persoonlijke vragen, levensvragen een grote rol in het leven spelen.
Vragen als: “Ik heb de dood van mijn kindje eigenlijk nog niet verwerkt”, “waarom ik?”, en vragen als “had ik maar?” Of...” áls ik dit of dat....”.

Sommigen zien mij als coach, als vertrouwenspersoon, als klankbord, als goede luisteraar en als mental life coach. Ik werk met jonge mensen die burn-out zijn, stress ervaren, vastlopen in hun leven, obstakels in hun werk en loopbaan tegenkomen of een crisis meemaken. Je kunt ook terecht  als je verbetering wilt in je persoonlijke ontwikkeling, verdieping wilt van je leven of ondersteuning nodig hebt bij veranderingen.