Welkom op de website.


Mesrits Mens&Werk is gericht op persoonlijke vragen, voorkomen van stress en burn-out, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

En...ineens gebeurt er iets. Zoals het verbreken van een relatie, het verlies van baan of werk of het overlijden van een dierbare, het krijgen van een ongeneeslijke ziekte of de confrontatie met iets anders dat het leven volledig op de kop zet. Dan wordt alle bodem onder je bestaan weggevaagd. Althans zo is het voor jou. Hoe moet je nu hiermee omgaan?
Je wilt eigenlijk wel dat je leven weer is zoals het was. Of dat er iets gebeurt zodat je je leven weer kan op pikken.

Je vindt het heel moeilijk om verdere stappen te nemen. Sterk gezegd voelt dat als onmogelijk, want je voelt je moe en depressief en je hebt amper energie om maar iets te kunnen doen. Je voelt dat je bent opgebrand, je bent moe en onzeker. Je hoort om je heen steeds stress en burn-out  zeggen, maar weet niet wat je ermee aan moet .

Ik kan je stapsgewijs helpen om een beeld te krijgen van je persoonlijke vragen. Vaak zijn het vragen die je maar blijven bezighouden en die jou daardoor tegenhouden om vooruitzicht te krijgen.
Vragen waarop je geen antwoord krijgt en die je gek maken omdat die de hele dag door het hoofd rondtollen. We kunnen samen gaan uitzoeken wat voor jou een passende manier kan zijn om te voorkomen dat je opbrandt.
Ik kan je helpen om hulpmiddelen en hulpinstanties te vinden die naar jouw keuze zijn. Ik kan je bijvoorbeeld begeleiden naar je werk toe of om je studie weer op te pakken.
Ik werk met jou aan jouw persoonlijke vragen in een ongedwongen sfeer.

Zoiets gaat vaak stap voor stap en zeker niet door “alles” tegelijk te willen gaan doen. Ik kan je steunen om vooruit te komen. Dat kost tijd, geduld, kracht, hoop en vertrouwen, om door te kunnen en te willen gaan.
En dit proces durven aan te gaan kost oneindig veel moed…